Bună ziua tuturor și vă mulțumesc pentru interesul față de munca mea.

În ultimii 4 ani mi-am pus toată pasiunea și curiozitatea în domeniul psihoterapiei. De îndată ce mi-am descoperit adevărata chemare, mi-am redirecționat energia spre Terapia Gestalt, Trauma și Constelațiile Intenției.

Ceea ce mă motivează cel mai mult este să-mi însoțesc clienții pe calea lor spre vindecare, spre ei înșiși, într-o manieră autentică și empatică.

Chiar dacă am lăsat în urmă background-ul de economist, folosesc toată experiența acumulată pe parcursul anilor, pentru a-i înțelege mai bine pe clienții mei, pentru a înțelege dificultățile lor în viața profesională și pentru a-i ajuta să-și găsească scopul și motivația.

În ceea ce privește viața personală, cred că relațiile sunt cheia fericirii și împlinirii noastre și îmi concentrez lucrul spre a ajunge la rădăcina problemelor profunde ale relațiilor, astfel încât clienții mei să (se) accepte și/sau să conștientizeze ce e nevoie să fie schimbat pentru a-și edita poveștile și a le da un sens.

Oamenii au o predispoziție pentru conexiune și cred cu adevărat că nu există o sursă mai mare de sens și bucurie în viața noastră decât relațiile noastre. Relațiile sunt spațiul pe care îl creăm împreună, care ne ajută să descoperim cine suntem.

Intenția mea este să creez spațiul în care oamenii să se înțeleagă pe ei înșiși și pe alții mai bine, pentru a-i ajuta să construiască relații mai fericite și mai sănătoase.